← terug naar overzicht

Vacature - Advocaat - Gevorderd

Werk je als ervaren advocaat liever bij ons in teamverband aan klanttevredenheid? Of blijf je liever werken met individuele omzettargets?


Bij VDT hebben we een paar jaar geleden het roer omgegooid. Dat heeft geleid tot een veel frissere en effectievere organisatie. En een organisatie die heel hard groeit.

Voor ons Team Bedrijfsprocessen (handelsrecht, contractenrecht, incasso’s, etc, je weet wel) zijn wij dus dringend op zoek naar een ervaren advocaat. Ergens tussen de 4 en 7 jaar ervaring zou perfect zijn. Liefst woonachtig in (de buurt van) Tilburg, want daar ligt onze thuisbasis en daar zijn de meeste van onze (toekomstige) klanten.


Wie zijn wij?


VDT is het leukste advocatenkantoor van Tilburg en omstreken. Dat komt omdat wij geloven in moderne advocatuur, waarin je investeert in de relaties met je klanten. Dat zijn in ons geval MKB-ondernemers. Wij geloven in advocatuur die ondernemers niet alleen te hulp te schiet als er brand is uitgebroken, maar vooral ook te zorgen voor de preventie. Dat vereist teamgeest en een ondernemende en proactieve houding. Dat is veel slimmer en zinniger. En dus leuker.


Wij geloven dat je alleen tot topprestaties komt, als je op alle fronten goed in je vel zit. Zeker omdat je bij ons in teamverband komt te werken. Je zult je zelf steeds moeten blijven verbeteren. Specialisatie door het volgen van hoogwaardige cursussen is een must. Maar ook persoonlijke coaching wordt aangeboden. En samen sporten! De organisatiestructuur binnen het team van VDT is plat en overzichtelijk, de sfeer is informeel. Laten we het echt Brabants noemen. Er wordt keihard gewerkt en minstens zo hard gelachen.


Wie ben jij?


Je hebt lef, je bent enthousiast, ondernemend en hebt de ambitie om onze vorm van advocatuur te gaan uitdragen. Je zet je tanden graag in acute juridische vraagstukken van onze klanten. Als ondernemers in de advocatuur gaan wij voor langdurige relaties met onze klanten en medewerkers. Je bent dus communicatief sterk en kunt goed samenwerken met zowel onze klanten als je collega’s. Je bent zowel een uitstekende jurist als adviseur. Je hebt analytisch vermogen en beschikt over een gezonde dosis humor.


Enthousiast?


Wij nodigen je graag uit te solliciteren via onderstaande sollicitatielink.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Als je bovenstaande tekst wilt checken, kun je natuurlijk gewoon bellen met willekeurig een van onze advocaten 013-5440400. Maar met Monja van den Berg (partner) kan ook.

Solliciteren