← terug naar overzicht

Vacature - Advocaat-stagiaires /Advocaat-medewerkers

Bij VDT hebben we een paar jaar geleden het roer omgegooid. Dat heeft geleid tot een veel frissere en effectievere organisatie. En een organisatie die heel hard groeit.

 

VDT Advocaten is dus op zoek naar een of meer GEVORDERDE ADVOCAAT-STAGIAIRES en ADVOCAAT-MEDEWERKERS. Extra power voor ons Team Bedrijfsstructuur (vennootschapsrecht, ondernemingsrecht, insolventierecht) en Team Bedrijfsprocessen (contracten, handelsrecht, incasso’s etc.) is hard nodig!

 

Wie zijn wij?

 

VDT is het leukste advocatenkantoor van Tilburg en omstreken. Dat komt omdat wij geloven in moderne advocatuur, waarin je investeert in de relaties met je klanten. Dat zijn in ons geval altijd MKB-ondernemers. Wij geloven in advocatuur die ondernemers niet alleen te hulp te schiet als er brand is uitgebroken, maar vooral ook te zorgen voor de preventie. Dat vereist teamgeest en een ondernemende en proactieve houding. Dat is veel slimmer en zinniger. En dus leuker.

 

Wij geloven dat je alleen tot topprestaties komt, als je op alle fronten goed in je vel zit. Zeker omdat je bij ons in teamverband komt te werken. Je zult je zelf steeds moeten blijven verbeteren. Specialisatie door het volgen van hoogwaardige cursussen is een must. Maar ook persoonlijke coaching wordt aangeboden. En samen sporten! De organisatiestructuur binnen het team van VDT is plat en overzichtelijk, de sfeer is informeel. Laten we het echt Brabants noemen. Er wordt keihard gewerkt en minstens zo hard gelachen.

 

Kijk voor meer informatie op www.vdt-advocaten.nl. Of beter nog: bel (013-5440400) gewoon met Wouter van Veldhuizen (advocaat-medewerker) of Bart Baars (advocaat-stagiair). Vraag hen of het bovenstaande een reclamepraatje is, of dat we het menen. Maar met Boris Pepping (partner) kan ook.

 

 

Wie ben jij?

 

Je hebt lef, je bent enthousiast, ondernemend en hebt de ambitie om onze vorm van advocatuur te gaan uitdragen. Je vindt het fijn om in de rol van ondernemer te kruipen. Als ondernemers in de advocatuur gaan wij voor langdurige relaties met onze klanten en medewerkers. Je bent dus communicatief sterk en kunt goed samenwerken met zowel onze klanten als je collega’s.

 

Je bent zowel een uitstekende jurist als adviseur. Je hebt analytisch vermogen en beschikt over een gezonde dosis commerciële vaardigheden.

 

Enthousiast?

 

Wij nodigen je graag uit te solliciteren via onderstaande sollicitatielink.

 

 

Heb je vragen of wil je meer informatie neem dan gerust contact op met Wouter van Veldhuizen (advocaat-medewerker) of Bart Baars (advocaat-stagiair) via 013-5440400.

Primatch HR Groep (www.primatch.nl) ondersteunt VDT Advocaten bij de werving & selectie. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt door VDT Advocaten niet op prijs gesteld. 

 

trefwoorden: juridisch, rechten, vennootschapsrecht, ondernemingsrecht, insolventierecht, bestuursrecht, ruimtelijke ordening, handhaving, overheidsaansprakelijkheid, bedrijfsjuridisch, advocaat stagiair, juridische vacature, Tilburg, Noord-Brabant, www.vdt-advocaten.nl, www.primatch.nl 


 


 

Tags: advocaat stagiairadvocaat-stagiairbedrijfsjuridischbestuursrechthandhavingjuridischjuridische vacaturenoord-brabantoverheidsaansprakelijkheidrechtenruimtelijke ordeningtilburgwww.primatch.nlwww.vdt-advocaten.nl

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn