VDT, voorheen Van Dijk Tilburg Advocaten is het leukste advocatenkantoor van Tilburg, daar zijn wij van overtuigd! Met meer dan 20 collega`s werken wij hard aan de groei van ons bedrijf. Niet alleen in omvang maar ook in kwaliteit. Alle advocaten van VDT dienen zich te specialiseren op het hoogste specialisatieniveau (Grotius-niveau). Uit passie voor het vak maar ook met het oog op onze dienstverlening.

 

Steeds meer nemen wij afstand van de traditionele advocatuur. Door in teams te werken zorgen wij ervoor dat onze klant altijd de optimale dienstverlening krijgt aangeboden. Persoonlijk contact met als doel een lage toegangsdrempel creëren en het écht begrijpen van de klant speelt een belangrijke rol in onze werkwijze. We werken op deze manier toe naar een goede, vaste relatie met onze klanten.


Wij zijn een jong en modern kantoor, we geloven in de kracht van automatisering. Ons werk is volledig web-based, wij zijn helemaal klaar voor het digitale dossier (nu de rechtbanken nog). Door snelle informatie-uitwisseling en gegevensverwerking zijn wij in staat steeds zorgvuldiger en efficiënter te werken.


Ons kantoor vind je nu nog op industrieterrein Loven maar daar zou snel verandering in kunnen komen. We zijn namelijk hard op zoek naar een ander kantoorpand met een uitstraling die in lijn loopt met onze vernieuwde filosofie.